Заява в садок [зразок]: Львів, 2021

Ділюся з вами документом, який ви можете завантажити собі на пристрій, відредагувати, роздрукувати та підписати. Мені надали його сьогодні, 27.08.2021, у відповідь на лист, який я надіслала на е-пошту садка. Свіженьке і достовірне.

Заява в садок

Ось тут посилання (але не редагуйте цей документ, адже до нього мають доступ усі користувачі Інтернету!):

https://docs.google.com/document/d/1aRunICfwcy7bzqYQU7887BHpcX7__Q_B4MkBBXESbXg/edit?usp=sharing

Прикріпляю також скріншот заяви:

Заява в садок, 2021 (зразок)

Мені довелось зробити фото цієї заяви і надіслати її разом зі свідоцтвом на електронну адресу садка, оскільки, на жаль, система онлайн-подачі документів у садки наразі працює вибірково і в садках просять дублювати ці заяви від руки (якщо вас цього не просили робити, то не панікуйте і не робіть, можливо, саме ваш садок прогресивний і вміє витягувати інформацію зі заявки, яку ви подавали онлайн).

Електронна пошта

Електронна пошта садка 184 “Лісова казка”: dnz_lisova_kazka@ukr.net

Коли потрібно нести медичну довідку в садок?

Медичну довідку потрібно принести в перший день відвідування садка. Який термін дії в неї – невідомо. Хтось каже 3 місяці, хтось – 2 тижні. Проте не хвилюйтесь, день у день довідку точно не треба брати в сімейного (так-так, ми скарг не мали, медогляду не проходили, просто був огляд у сімейного лікаря). У мене прописана дата в довідці 26.08.2021, до садка ще не запрошували (мають зателефонувати).

Ніби все. Є питання чи зауваження – пишіть.

Поширюйте, дякуйте, тегайте. Ваша Мамунця :*

 

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.