Як подати документи в садок у Львові онлайн? Завантаження скан-копії свідоцтва.

Від квітня 2019 у Львові можна вже не йти в садок для того, щоб подати документи, а спокійно зробити це онлайн без черг. У цій статті покажу, як це зробити без проколів.

як завантажити свідоцтво про народження в систему?

особистий кабінет

Зайдіть в особистий кабінет на сайті https://edu.city-adm.lviv.ua і в правому верхньому куті виберіть пункт “Мої заявки” біля вашого прізвища та імені. Відкриється сторінка з вашим місцем у садках. На ній натискаєте кнопку “Перейти” в полі “Документи”:

подача документів онлайн

З’являється форма для електронної подачі документів у ЗДО. Уважно прочитайте все, що там написано, люди старалися розжувати гарно 🙂 Для завантаження скан-копії свідоцтва натисніть кнопку “Вибрати файл”:

розмір файлу

Зверніть увагу, що є обмеження щодо розміру цього файлу. Я прикріплювала фотографію зі смартфона, яку попередньо зменшила втричі в програмці Paint (на панелі інструментів є кнопка “Змінити розмір” ). Тобто файл 4,9 МБ мені не дозволило завантажити, а от 810 КБ – без проблем. Для цього навіть на сайті системи є посилання на компресор https://compressor.io/compress, можете стиснути в ньому кілька разів також.

фото чи скан-копія свідоцтва?

Окремо ще додам, що фотографувала свідоцтво в розгорнутому вигляді на білому підвіконні при денному світлі.

Раджу скористатися додатком Фотосканер від Google для цього, він фотографує і зразу обрізає кути. Дуже просто. Ось так виглядає іконка програми на Android:

готово: документи завантажені

Після завантаження тиснете “Зберегти” і бачите, що файл прикріплений, та можете його переглянути:

Які терміни для подачі документів у садок?

30 днів. Повідомлення про подачу документів онлайн з’явилось у них на сторінці 4 квітня 2019 року. Я завантажувала 27 квітня.

По ідеї, в червні вже мають надійти есемески про зарахування. Актуальну інфу щодо термінів шукайте на сторінці системи у Facebook: https://www.facebook.com/pg/lviv.smart.city/posts/.



Після цього вам потрібно буде лише підтвердити бажання відвідувати ЗДО через особистий кабінет і прийти в садок вже перед початком навчального року з медичною довідкою (вже перед 1 вересня). Ідеально для таких, як я, які не люблять ніде ходити))

 

Чи можна подати документи старим методом?

Можна! Йдіть у садок, чекайте, робіть ксерокопії… Одне слово – тратьте час і гроші 😀 Там теж стандартно 30 днів після повідомлення про зарахування. Якщо ви не принесете документи, то ваша заявка автоматично перенесеться на наступний рік.

От і все. Маєте питання? Коментуйте під цим постом. Не маєте питань і все зрозуміло? Напишіть, якщо було корисно або дайте знати своїми лайками та поширеннями. А ще підписуйтесь на Мамунцю в соцмережах:

Related Posts

6 thoughts on “Як подати документи в садок у Львові онлайн? Завантаження скан-копії свідоцтва.

  1. Марта says:

    Все ніби ясно, але не можу одного зрозуміти, минулого року як здавала документи, бо старша йшла в садочок, то нам дали листочок, які документи потрібно, і серед цих пунктів, було прописано що потрібно здати два аналізи (мазок, кал) їх потрібно здавати три дні підряд і дійсні вони теж три дні, так пояснила нам сімейний лікар, а тепер цього не потрібно???? І форма довідки змінилася , цікаво де це все можна взнати, якщо все робити онлайн?

    • Мамунця says:

      Зверніть увагу, що медичну довідку ви маєте принести перед початком навчального року, як зазначено вище. Тобто робити її потрібно теж, як і раніше, але приносити вже в кінці. Заява до садка генерується автоматично – це і мається на увазі під подачею документів онлайн (не треба нести свідоцтво, не треба писати заяву).

  2. Таня says:

    Дуже доступно описали. Але. Що означає, “далі підтвердити в особистому кабінеті”?

    • Мамунця says:

      Я вже не згадаю, але там нічого особливого, мабуть, якась кнопка підтвердження була. Дивіться в налаштуваннях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.