Куди поїхати на вихідні біля Львова?

Щоб не ламати собі голову в п’ятницю ввечері або не пересваритися з чоловіком у неділю і так нікуди й не поїхати – ловіть список місць, які можна відвідати з дітьми неподалік Львова. Буду рада, якщо ця стаття стане популярною і її рознесуть по світу 🙂 Поширюйте!

Зоопарк “Лімпопо” в Меденичах – це та місцинка, де дуже часто бувають сім’ями, але Рудики ще туди не доїхали. Як поїдемо – знімлю відос.

Підгорецький замок, думаю, рекламувати не треба. Прикріпляю допис із фотками зі замку. Але поруч із ним є кінний клуб “Хемінгуей”.

Парк “Уруру” в “Бухті вікінгів” – кажуть, там на вихідних аншлаг, але діти будуть у захваті! Можна провести цілий день, катаючись на гірках і не тільки. Теж хотіла б зняти відео. Було б добре, якби в цьому ще були зацікавлені власники))

PARK3020 – вражаюче місце. Дуже багато простору, величезні скулптури і покошена травичка. Є де побігати, посидіти. Спеціальні лежаки, сидіння, лавки. Також є кафе, але там ніц їсти не візьмеш.

Для тих, хто любить гуляти в лісі, раджу прогулятися до Гроту Прийма, неподалік Миколаєва. Посеред дерев така от дивовижа:

Реабілітаційний центр для птахів у Кожичах:

Олені в Оброшино – я там хіба проїжджала повз і чула багато, бо читачі запрошували і братова звідти родом. Але ще не були. Поїдемо!

Арботреум (це як ботанічний сад, але не зовсім) у Страдчі, де є алея туй:

Старе село – тут є руїни замку, можна влаштувати пленер.

Бананова ферма біля Львова. Можна записатися на екскурсію, багато класних рослин. Ось відео звідти:

Ведмежий притулок у Домажирі – були тут не раз. Є місце для пікніку, кафе, лазанка. І велика територія, де виходжують ведмедів. Ось відео звідти:

Дрогобич – у них класна площа ринок! І вулички. А ще сіль.

Трускавець – всім відомий курорт. Гарний парк, аби прогулятися. Можна попити Нафтусю))

Скарбова гора – тут є коники, можна переночувати навіть і поїсти. Ми були там якось:

Свіржський замок – тут неймовірно гарно восени, є озерце, можна влаштувати пікнік.

“Казкові поля” в Стрілках – тут цвіте лаванда і можна купити саджанці. Дуже близько до парку скульптур та замку у Свіржі.

Це не весь перелік, я буду статтю доповнювати! Не встигла дописати просто)) Але, сподіваюсь, вам корисно!

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.