Май-слінг від Okrosh: мої враження

Випала мені нагода випробувати май-слінг від українського виробника Okrosh, що базується в Одесі.

Звісно, цей вид слінгів є безпечним, інакше я б не тестила їх на своїй дитині і тим більше не рекомендувала б вам, скажу, забігаючи трішки наперед.


Слінги від Okrosh не є якимось ноу-хау – вони традиційні і створюються слінгоконсультантом, слінгомамою, яка пройшла навчання щодо безпечності слінгоносіння і продовжує вивчати тенденції та дослідження щодо носіння дітей. Відшивають слінги цього виробника з високоякісних тканин, які пройшли сертифікацію (не Китай).

Це якщо коротко про фірму. Більше читайте та шукайте на сайті (дуже тішить, що є українська мова за замовчуванням!): http://www.okrosh.com.ua/

Огляд

Отож, випробовували ми його неодноразово з моєю Олесею, якій було 3-4 місяці на момент тестування і вага 6-7 кг. Виробник заявляє, що можна з народження.

Після двогодинної прогулянки

характеристики май-слінга okrosh “морські пригоди”

Цей май називається “Морські пригоди” і пошитий із льону. Льон не такий пластичний, як бавовна. Він легко мнеться, важче підтягується і не супер зігріває. Але це не дуже страшно)) Ми носилися взимку, доця, звісно ж, не замерзла. Намотка не повзла, підтягнути слінг було не складно. Так, слінг з цієї тканини є трішки дубовим і, можливо, на любітєля, проте тримає добре.

Влітку такий май буде суперовим варіантом, бо тканина гарно продувається і не парить. А ще візерунок дуже пасує під море) Крім того, що пасує під все своєю кольористикою.

Спинка з двох шарів

Спинка складається з двох шарів: внутрішній та зовнішній (на ньому власне візерунок).

Лямки май-слінга

Лямки однотонні. Достатньо широкі (гляньте на мою руку), гарно лягають на спині та плечах. Якщо розправити, то не в’їдаються, а обіймають.

Є невеличке видовження спинки в місці шиї – я так розумію, що для підтримки голови дитинки:

Конструкція міцна, ви гляньте на те, як тут прошито:

Міцно!



Використання

Я без проблем годувала в цьому май-слінгу (конструкція дозволяє, бо руку можна запхати збоку легко, щоб підтримувати грудку) під слінговставкою.

Після тривалих прогулянок (до 2 годин зі сплячою дитиною) мене нічого не боліло, що є дуже хорошим показником. Головне все правильно підтягнути.

Я не змогла розвести новонароджені ніжки так, щоб було небагато складок під ними. Хоча по краях для гарного обіймання придумані резинки.

Резинки на спинці (біля ніжок)

Якщо май-слінг зависокий, то без проблем підкочуємо пояс і маємо потрібний розмір. Оптимально для мене було його одягати після 2 місяців (може я просто неправильно щось робила, не знаю).

У цілому – хороший варіант. Чудовий для тих, хто хоче придбати щось, що не треба мотати довго. Хто має обмежений бюджет. Хто хоче купити нову непогану річ за притомну ціну.

Ось посилання безпосередньо на цю модель: http://www.okrosh.com.ua/product-page/май-слінг-okrosh-морські-пригоди

Було корисно? Дайте знати своїми лайками та коментарями.  А також підписуйтесь на нас у соцмережах:

Related Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.