Медична довідка на Данила Апостола: як пройти медогляд для автокурсів за 30 хвилин?

Нещодавно робила довідку на автокурси і хочу поділитися, як все відбувається, раптом комусь потрібно.

Я опитувала читачів, хто робив довідку на Данила Апостола, то казали, що все швидко, але трохи конвеєр. Було багато задоволених тим, що все оперативно. Але водночас були такі читачі, які казали, що не дуже тебе оглядають.

Проте схожі відгуки про поверхневий медогляд звучали і про вул. Б. Лепкого, де жива черга (сайт тут: https://gmcbdr.business.site/). Тож я обрала те місце, де є попередній запис і можна прийти на конкретну годину, іншими словами в клініку біля сервісного центру МВС.

“Медісервіс клінік” на вул. Данила Апостола. Вивіска велика, важко проґавити. Піднятися потрібно на 3 поверх.

Ось тут у них на сайті є деталі, як здійснити запис: https://meddovidka.lviv.ua/

Графік роботи

Працюють лише в будні до обіду: з 9:00 до 13:00.

як записатися?

Отже, записатися на медогляд у “Медісервіс Клінік” на вул. Данила Апостола можна попередньо. Я залишила заявку на сайті і мені зателефонували, було місце за день до потрібної дати на 10:50.

Приїхала і побачила порожній коридор.

Зайшла в кабінет 1, там рецепція.

які документи потрібні?

Прийняли мої документи, серед яких:

  1. Фото 3*4 (2 шт.) – я б радила його на місці робити, там ціна така ж, як у фотосалонах.
  2. Паспорт із пропискою (якщо у вас ID-картка, то не забудьте папірець).
  3. Знати свою групу крові – якщо не знаєте, то можна здати аналіз там же.

Фотографію вклеїли в картку, з якою потрібно було пройтися по лікарях (в таблиці: хірург, невропатолог, терапевт, окуліст, отоларинголог, гінеколог). У кількох місцях слід було підписатися.

Розпочала я з окуліста та отоларинголора, вони сидять в одному кабінеті, номер 4. Черги не було, швидко перевірили зір (називала літери), зазначила про мої -0.25 та окуляри. Після того інший лікар заглянув у вухо, спитав кілька питань і можна було йти далі.

Повернулась в кабінет 1, там мене оглянула невропатолог. Теж питання щодо хворіб, прохання простягнути руки, доторкнутися до носа, молотком по колінах постукала і все.

Далі знову на коридор і ще один кабінет (хірург). Тут трішки довелось зачекати, хвилин 10, адже була група студентів. Хірургу відповіла на питання про грижі і все решта, після цього він попросив взяти уявне кермо руками і сказав, що зі мною не цікаво. Вийшла швидко з кабінету.

Гінеколога не проходила.

Останній етап – занести цей папірець назад у кабінет 1, оплатити 500 грн на рахунок, скинути квитанцію на їхню електронну скриньку та отримати довідку на руки. Все!

Медогляд мені зайняв 30 хвилин.

Разом із цією довідкою я вже пішла записуватися на автокурси, хоча можна її принести і пізніше. Довідка обов’язкова для водіння, її потрібно носити зі собою на практичні заняття, адже в ній зазначено, що ви “придатні” 😉

 

Related Posts

2 thoughts on “Медична довідка на Данила Апостола: як пройти медогляд для автокурсів за 30 хвилин?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.